Home > HR Services > Training > Instructor LED training

Instructor LED training

Company Training

Gebaseerd op een zeer ruime ervaring in IT-training kan iNative uw organisatie in elke fase van uw opleidingstraject ondersteunen.

Volgens een praktisch gerichte opleidingsmethodiek analyseren we de trainingsbehoeften van uw human capital en organiseren we in samenspraak met uw medewerkers een correcte en interactieve opleiding binnen de afgesproken termijn.

iNative beschikt hiertoe over de nodige tools, al dan niet on line, een projectmatige approach en een ruim netwerk van professionals met oog voor de “native” touch van uw opleidingproject.

Inhoudelijk richten wij ons vooral op alle Microsoft Office toepassingen. Hiernaast beschikt iNative ook over een ruime expertise in maatopleidingen gefocused op de bedrijfseigen tools van uw bedrijf.

Elk opleidingstraject kan zowel bedrijfsintern als op een andere strategische locatie georganiseerd worden!

VIP

Less is more. Wanneer uit een assessment blijkt dat sommige medewerkers erg specifieke opleidingsbehoeften hebben, kan iNative deze skill gap face to face oplossen. Per trainee wordt een persoonlijk opleidingsplan opgesteld binnen een werkbare en flexibele timing. Samen met onze trainer wordt deze VIP-training hands-on in een herkenbaar en ontspannen kader georganiseerd.

Mobiel klaslokaal

Beschikt uw organisatie niet over de nodige hardware om uw geplande trainingen in-company te organiseren, dan hoeft dit absoluut geen belemmering te zijn. Ons mobiele klaslokaal bestaat uit een set portables die vooraf wordt geïnstalleerd met de gewenste software. Onze trainer komt ter plaatse en verzorgt een training op maat in uw eigen lokalen. Deze portableklas kan ook via een huurformule ter beschikking gesteld worden.

Verhuur infrastructuur

Wenst u een opleiding te organiseren in een rustige en natuurlijke omgeving, of beschikt uw organisatie zelf niet over een eigen opleidingsruimte, dan bieden we graag onze eigen infrastructuur aan. iNative kan u steeds een trainingsruimte ter beschikking stellen die voldoet aan alle moderne voorzieningen om uw medewerkers op een professionele en didactisch verantwoorde manier te ontvangen. Deze ruimte kan ook perfect als meetingroom aangeboden worden, al dan niet met de nodige ondersteuning van een smaakvolle catering.

Training credits

Training credits kunnen voor u en uw organisatie een zeer flexibele oplossing vormen om de skills van u en uw medewerkers te optimaliseren… Beschikt u over een zeer heterogeen opleidingspubliek, wenst u steeds een ruim en gevarieerd opleidingsaanbod ter beschikking te hebben, kunt u de geplande trainingen niet binnen een bepaalde periode afwerken, zijn bepaalde medewerkers tijdens bepaalde periodes onmisbaar,… Allemaal redenen om misschien eens na te denken over deze formule die we graag in samenspraak met u afstemmen op uw behoefte(n).